Selskabet

Carl Weinreich A/S beskæftiger sig hovedsageligt med opstart og support af bilforretninger samt finansiering af brugtbilslagre. Selskabet varetager desuden  udlejning af et bilhus til en af samarbejdspartnerne. Selskabet er 100% ejet af Henrik Saaby Andersen.

Rally Teamet

Som professionel aktør i bilbranchen støtter vi Team Vallentin Rallysport, der er et professionelt rallyteam i toppen af dansk rallysport.  Læs mere om Vallentin Rallysport nedenfor.

Ledelsen i Carl Weinreich A/S

Direktør og bestyrelsesmedlem

Henrik Såby Andersen

Henrik har arbejdet hos Carl Weinreich A/S siden 1983 og blev medejer i 1992, og arbejdede udover dette, fra 2009 til 2017 som Opel ansvarlig hos en større Opel-forhandler. Har siden 2017 ejet selskabet 100% og hovedsageligt beskæftiget sig med lagerfinansieringer af brugte biler samt opstart af brugtvognsforretninger. Det er Henrik, der har den daglige kontakt til samarbejdspartnerne.

Bestyrelsesformand

Jan Clausen

Indehaver af ingeniørfirmaet Techpartners ApS i Støvring.

Oprindeligt er Jan uddannet automekaniker og efterfølgende ingeniør.
Jan har bl.a. erfaring indenfor projektstyring samt har 20 års erfaring indenfor ledelse både nationalt og internationalt.
Jan har haft et nært venskab med indehaver Henrik i over 30 år.

Bestyrelsesmedlem

Erik Filthuth

Erik har været indehaver af Danmarks største privat botilbud, som han selv stiftede. Han har mange års erfaring indenfor opstart af firmaer samt ledelse af små og store virksomheder.

Efter at Erik solgte sit botilbud driver han i dag bl.a. virksomheden Bakkefinans ApS der opererer indenfor ejendomsbranchen samt handel med værdipapirer.
Erik har kendt indehaver Henrik i over 20 år.

Bestyrelsesmedlem

Robert Hansen

Han er bilmanden i bestyrelsen som medejer og administrerende direktør i den autoriserede BMW & MINI forretning Jørgen Mølgaard A/S i Ringsted.

Robert har tidligere været importør samt distributør af scootere til Danmark. Robert sidder tillige i bestyrelsen DBFU, Dansk Bil Forhandler Union, der er en organisation for brugtvognsforhandlere i Danmark. Igennem sin virksomhed har Robert også stor viden og erfaring inden for import af brugte biler.

Bestyrelsesmedlem

Trine Andersen

Trine har været gift med indehaver Henrik i mere end 28 år.

Trine assisterer med det administrative i firmaet. Trine har tidligere arbejdet i den offentlige sektor.

Copyright 2023® – Carl Weinreich A/S       Design og udvikling – Webtify.dk /APreklame